Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

De laatste interviews van Wederzijds Werkt!

Christel Hebly interviewt positieve leiders:

Binnen en buiten kijken

Ik wil de binnenwereld buiten brengen en de buitenwereld binnen Interview met Marlijn Lenselink bestuurder Hartekamp-groep

Lees verder

Je bent mijn lutjeliver!

Hoe kunnen we de zorg zó organiseren dat de bewoner centraal staat en de professional floreert? Deze vraag vormt de start van een waarderend onderzoek dat ik ontwierp voor een ouderenzorginstelling. Zorgprofessionals, bewoners en naasten interviewen elkaar over momenten waarop het leefplezier van de bewoner en het werkgeluk van de professional hand in hand gaan.

Lees verder

Jessica en mevrouw de Graaf

"Hoe kunnen we de zorg zó organiseren dat de bewoner centraal staat en de professional floreert?" Deze vraag vormt de start van een waarderend onderzoek dat ik ontwierp voor een ouderenzorginstelling.

Lees verder

Het wordt wennen als we na een tijdje terug gaan naar ‘normaal’.

Zegt John Stribos, compliance officer bij ING

Lees verder

Positieve leiders maken impact – juist nu

Jeroen Hengeveld, operationeel directeur van Sommer Schilderwerken uit Emmen is aan het woord.

Lees verder

Het is gewoon mensenwerk

Vandaag ben ik in gesprek met gesprek met luitenant-generaal Dennis Luyt, sinds 10 juni 2016 Commandant van het Commando luchtstrijdkrachten.

Lees verder

"Een veel groter deel van de beroepsbevolking kan gewoon werken."

In gesprek met Wouter van der Haar, regiomanager west bij Jobstap.Jobstap helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een passende baan.

Lees verder

Doe het samen

Op zoek naar verhalen van positieve leiders was ik afgelopen najaar In gesprek met Bert Moorman, directeur van woningcorporatie Domesta

Lees verder

In gesprek met de burgemeester van Roerdalen

Vandaag ben ik in gesprek met Monique de Boer-Beerta, burgemeester van Roerdalen, de gemeente van het kleine geluk. Monique en ik zaten bij elkaar in de klas op de basis- en de middelbare school. Het mes snijdt aan twee kanten: bijpraten met een vriendinnetje van vroeger combineren met mijn passie voor geluk en positief leiderschap. Ik ben nieuwsgierig.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren